top of page
SENIORRÅDGIVER ELISABETH ELAND

Mitt navn er Elisabeth Eland, jeg er ansatt som seniorrådgiver i Eiendomsfinans AS.

Jeg er utdannet samfunnsøkonom fra Universitet i Bergen og har i løpet av mine yrkesaktive år opparbeidet meg solid erfaring innenfor Bank og Finans.

I løpet av mine 14 år i bransjen har jeg vært så heldig å få være med mine kunder på reisen deres fra å etablere seg i boligmarkedet til kjøp av enebolig som kan romme storfamilien.

 

Bankdamen kom til meg som en ide etter at flere av mine kunder har fortalt at jeg på mobilen er lagret som "Bankdamen". Jeg har startet Bankdamen med bakgrunn i et ønske om å nå flest mulig med tips og råd innenfor privatøkonomi.

Jeg brenner for jobben min. Det å oppfylle kunder sin boligdrøm og/eller finne frem til gode og bærekraftige løsninger for nedbetaling av gjeld.

 

Jeg bor i Bergen, er gift og har tre barn.

Når jeg ikke er på jobb, så er jeg aktiv sammen med barna mine som håndballtrener og heiagjeng på fotballbanen.

Jeg bruker helgene og fritiden min til trening, aktiviteter til fjells eller på sjø sammen med familie og venner.

 

Jeg vil gjerne at du som har lån, ønsker å låne til bolig eller har behov for økonomisk rådgivning tar kontakt med meg.

Jeg ser frem til å høre fra deg.

 

/Elisabeth

Bankdamen.jpg
EIENDOMSFINANS AS

Eiendomsfinans søker om lån, sammenlikner vilkår og forsikringer på kundens vegne. For oss er det svært viktig at både kunde og bank er fornøyde med hverandre, noe som resulterer i gode løsninger for begge parter. Våre tjenester er gratis for deg som kunde!

 

Hvorfor benytte en lånerådgiver?

Når man skal sammenlikne lån selv kreves det ofte at man må fortelle den samme historien igjen og igjen, samt gi alle opplysninger om din økonomiske situasjon hver gang. Hos oss trenger du bare fortelle dette én gang og vi tar jobben videre ut mot de bankene vi mener er de beste for deg. Du har selvfølgelig full anledning til å søke i banker vi ikke samarbeider med selv, for å sammenligne.

Eiendomsfinans er Norges største frittstående låneformidler. Vi samarbeider med mange banker og finansinstitusjoner, og vil alltid jobbe hardt for å skreddersy løsningen som er best tilpasset dine lånebehov.

 

Et finansielt supermarked

Vi er et finansielt supermarked som dekker de fleste behov for deg med dine økonomiske behov. Vårt produktspekter inneholder forsikringer, boliglån, refinansiering av bolig, forbrukslån, kredittkort, SeniorLån, billån, båtlån, refinansiering av billån, hjelp til å samle gjeld, samle inkassogjeld, samle dyre smålån og slette betalingsanmerkninger.

 

Mange års erfaring

Vi har siden 1993 hjulpet titusenvis av kunder med å finne riktig bank og låneprodukt, og vi formidler i lånevolum boliglån for rundt seks milliarder årlig.

 

Gratis tjeneste

Det er rimeligere for bankene at vi finner de riktige kundene for dem, enn at de etablerer nye avdelingskontor selv. Derfor er alle våre tjenester gratis for deg som kunde, da vi honoreres av bankene vi samarbeider med. Det er heller ingen påslag eller skjulte kostnader ved å benytte våre tjenester, og tilbudet du får fra oss er uforpliktende.

Våre samarbeidende banker har egne team som jobber med søknader fra oss. Fordelen for deg er at du mest sannsynlig får raskere svar på søknaden din, enn om du sender inn en søknad selv. Når vi har mottatt nødvendig informasjon og dokumentasjon fra deg tar det normalt 24-48 timer før du får et tilbud eller et finansieringsbevis fra oss. I hastesaker med budrunder går det enda raskere. Disse vil prioriteres, og vi diskuterer saken med banken for å finne en løsning raskest mulig.

Personlig oppfølging

Det krever både tid og energi å søke om og sammenligne lån i ulike banker selv. Fordi kundeservice er viktig for oss, får du derfor en fast finansrådgiver som ser hele ditt økonomiske bilde. Vi gir deg gode råd om hvilke endringer du bør vurdere for å oppnå lavest mulig kostnad på dine lån og forsikringer. Du forteller din historie kun en gang og din rådgiver optimaliserer søknaden mot flere banker for å finne det best tilpassede tilbudet for deg.

Stort nettverk av samarbeidspartnere

Vi jobber for å finne det lånet som passer best for deg, og ingen tilsvarende bedrift i Norge har vårt utvalg av samarbeidspartnere innen finansiering. Vi jobber ikke med alle bankene i Norge, men samarbeider med et bredt utvalg av gode banker vi mener dekker de fleste økonomiske behov. Vi kan hjelpe deg med det aller meste, kanskje også produkter du ikke var klar over at eksisterte?

bottom of page